De Kelle

De Kelle

Voel jij je wel eens kwetsbaar? Ben je op zoek naar wat steun of heb je nood aan je eigen plekje om tot rust te komen? Kom dan gerust bij ons langs in De Kelle.

Woonzorghuis voor psychisch kwetsbare personen

Ben jij op zoek naar persoonlijke ondersteuning of wens jij woonbegeleiding omwille van een psychische kwetsbaarheid. Dan helpen wij jou aan een veilige, warme thuis.

Bij ons in De Kelle geniet je van bijzondere begeleiding die past bij jouw eigenheid. Iedereen draagt een rugzak aan unieke ervaringen met zich mee. Wij zorgen en ondersteunen je niet alleen met aangepaste activiteiten maar bieden je een warme thuis waar jij jezelf kan zijn en tot rust kan komen.

 

Jouw eigen leefruimte

Binnen onze woonafdeling De Kelle krijg jij je eigen comfortabel nestje. Daarbuiten kan jij je vrij bewegen in onze aparte living, onze keuken, de binnentuin en de rest van de infrastructuur. Wij doen ons uiterste best om jouw verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken. Onze zorgverstrekkers en andere medewerkers beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om jou te omringen met de zorgbeleving die jou het best past.

 

Wens jij meer informatie over deze unieke zorgomkadering?

Kom langs voor een bezoek. Je kan ons bereiken via het contactformulier
contacteer-ons of telefonisch op 058 / 41 11 33.

Wij staan altijd voor jou klaar!

Familie kan ons 24/24 telefonisch bereiken op het nummer +32 (0)58 41 11 33

Vind ons

Woonzorgcentrum 
Sint-Bernardus
Koninklijke Baan 18
B-8660 De Panne

Contacteer Ons

Bereik ons

Telefonisch elke werkdag van 8u30 tot 17u00 op

+32 (0)58 41 11 33

Of neem doorlopend contact op per e-mail

info@sint-bernardus.be